sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tip sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Biriyi alanda kullanılan derin antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle cenkan her insanın favori renkleri arasındadır.

Sadelik ve şıklığın dengesini getirmek bâtınin möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Gösterişsiz çizgilere sahip minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın yapı taşı estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Sportif, dinamik ve çağdaş bir atmosfer elde buyurmak yürekin antrasitle beraberinde sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin ciddi havasını yumuşatarak habitat odasında evet da salonda çağcıl ve samimi biçim oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı temsil etmek yürekin solgunnın tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere iyi hizmeti katkısızlamaktadır.

Nitelikli bir boya seçimi ve doğru kılgı teknikleri ile bu aliyyülâlâ duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağcıl bir dokunuş ve karmaşık bir hava yuvarı ulanmış yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Odanın henüz basitçe aydınlanmasını sağlar. Henüz aydınlık bir kucak oluşmasını esenladığı midein odadaki gayrı dekoratif ürünlerin henüz besbelli olmasını katkısızlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız yalınlık gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak zeminler ve kaplamalar ile bile bayağı muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Fosforlu parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği içi geniş ve şatır hissi dekorasyona sükselı bir antrasit duvar boyas şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çıdem parafin antrasit gri dekorasyon rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre beyaz eşyalar size muhteşem kolay sağlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi sprey boya ile başka tarafta canlı ve henüz kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok okkalı koskocaman boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller kiminda dolap ve lavobo boyutunun averajına göre fallmalıdır.

Report this wiki page