Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Ayrıca gri parafin ev dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin popüler cereyanı olan İskandinav suret dekorasyonu hayata geçirmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir güzel duyusal sağlar ve öteki renklerle kıvrak bir balans oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Yoğun antrasit rengi, yalınlık antrasit rengine kıyasla olabildiğince koyu bir renktir. Hâkim bir renk olamsının canipı silsile öbür baskın renklerle de bayağı dobra bir şekilde kombinlenir.

Bu da griyi bir daire odasını yahut akak odası dolabını boyamak kucakin en hayır renklerden biri yapar: Her dü rengin essah kombinasyonu ile yerınızın her çağ kararlı ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız mümkün.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir soy dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir aydınlatma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çırefikar.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve zarafetli bir estetikle donatmanın kıyak bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon merasimsiz ve fonksiyonel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Meydanda antrasit rengi mafevkdaki resimde de görmüş olduğunüz gibi henüz beton rengine yakın beton renginden biraz elan derin bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir tutarlı ton başüstüneğundan olayı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden biri sprey boya yeşildir.

Dört dörtlük bir antrasit uyumu daha yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar beyaz aş damı dolapları ve parafin antrasit renk tonları dünya ile dengelenmiş.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri eke bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yer malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir atmosfer kazanmıştırrır.

Antrasit renk sandalye kombinleri ile sprey boya farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu tevlit etmek ve antrasit koltuk modellerinden ilham iletilmek karınin tıklayın.

Mekanda elan aldırmaz, samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O vakit grinin sıcak tonlarına mevsuk deprem eylemek yakınlarında bir yeğleme olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir düzlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu gibi renklere sahip eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek için ise gri duvar boyası gerçek bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page