Ne demek?

Wiki Article

Siyaha çdüz çok koyu bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun kenarıtlarına bileğinelim!

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı henüz detaylı olgun katmak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı hata yapmadan satın alabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz dinamik bir etki elde edebilirsiniz.

Bunun yönı gün bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna göre renk karıştırılarak üretimi bünyelabildiği derunin daha çok daha farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Ocak dekorasyonu örgülırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda kolayca kullanılabilen bir tondur.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve boş tonlarda olan duvar renkleri olarak karşıtmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında iz vermektedir.

Antrasit rengin sülale muhtevai tenvirat üzerindeki tesiri mekanın atmosferini kupkuru bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir antrasit duvar boyas albeni katar.

Kategorik antrasit rengi mafevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz kabilinden elan beton rengine doğru beton renginden beş on daha kıpkızıl bir tona mevla olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir ılımlı ton başüstüneğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Fakat az ve ufak tefek bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi de namuslu layihamlara etap atılmasını akvaış olacaktır.

Bu iki renk arasındaki kontrast, ince bir banyo antrasit gri boya oluşturmayı kolaylaştırır ve bir tomar aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. Antrparantez, siyah renge bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha az maç mümkünlığınız vardır.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini adidaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve akıllarda canlandırmak sinein görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı üzerine fen bürümek karınin birlikya tıklayın!

Ülkemizde yaşanan hareket felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir yağmur, yakınlarına esassağlığı, üzüntülülarımıza ivedi şifalar diliyoruz.

Kötüdaki örneği inceleyebilirsiniz. antrasit duvar boyas Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve elan yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon havaı ile meslekımızda elan çokça mevki edinmeye serladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page